Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende paalsoorten, zowel inpandig voor funderingsherstel, renovatie of nieuwbouw. Moet er bij uw bouwproject geheid wordten in misschien zeer beperkte ruimte of geringe doorgang? S.I.N. Schroef Injectie Nederland B.V. heeft voor u de oplossing.
Wij gaan op een professionele en resultaatgerichte manier te werk.

Funderingswerk en funderingsherstel werkzaamheden gaan vrijwel altijd samen met sloopwerk, grondwerk, bodemsanering en betonwerk. Wij zijn ervaren in al deze onderdelen en kunnen u het totaalpakket van funderingswerkzaamheden aanbieden.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig opgeleid en eigen personeel waarbij gehandeld wordt volgens wettelijke eisen en certificaten zoals VCA en T.C.V.T.

VCA Systeemcertificaat
Uittreksel Handelsregister
Verklaring betalingsgedrag nakoming fiscale verplichtingen

 Wanneer schakel je S.I.N. Schroef Injectie Nederland B.V. in?
  • Verminderde draagkracht van de fundering door de jaren heen
  • Verzwakte- of instabiele vloer
  • Verzakkingen en hoogte verschillen
  • Scheuren in de muur, gevel of vloer
  • Wijzigingen in grondwaterstanden
  • Bacteriën en schimmels in de houten paal fundering

Onze missie

Engineering van een fundering is één van onze sterke kanten. De andere kant is het meedenken in oplossingen. In overleg met de opdrachtgever bepalen we de meest geschikte procedure voor het betreffende werk. Tevens kunnen wij gebreken in een bestaande fundering oplossen.

Door onze flexibele organisatie kunnen wij de krachten verdelen. Zo brengen wij elk project, groot of klein tot een goed eindresultaat. Een grote voorraad gangbare maten in stalen buispalen en grout-injectie-palen helpt hier zeker aan mee.

Wij heien stalen huispalen d.m.v. een hydro hamer dit is op de

buis heien ideaal voor schuurtjes of d.m.v een valblok dit doen wij inpanding en buiten aanbouwen etc