Waarvoor zijn geschroefde buispalen precies geschikt?

Bij Schroef Injectie Nederland (SIN) zijn we experts in het plaatsen van geschroefde buispalen. Onze technologie en expertise stellen ons in staat om effectief funderingen te leggen in uitdagende omstandigheden zoals bestaande gebouwen, waarbij beperkte werkruimte en beperkte werkhoogte vaak voorkomen.

De stalen buispaal

Stalen buispalen zijn een ideale oplossing voor de constructieve versterking van gebouwen en monumentale panden.

De techniek die wij gebruiken, maakt gebruik van geschroefde stalen buispalen, die diep in de grond worden geboord met minimale geluidsoverlast en vrijwel geen trillingen, wat cruciaal is bij renovaties in dichtbevolkte gebieden of bij kwetsbare structuren.

U bent op zoek naar stalen buispalen? SIN!

Onze methode van geschroefde kokerpaal plaatsing maakt gebruik van een specifieke techniek waarbij de stalen buizen die met elkaar gelast zijn, een doorlopende structuur vormen die een stevige basis biedt.

De boorpunt verhindert verstoring van de omliggende grond en is bijzonder effectief in situaties met stromend grondwater. De verloren boorpunt en verloren stalen buizen bieden een unieke oplossing om de stabiliteit te garanderen zonder de omgeving te belasten.

Elk onderste buissegment wordt zorgvuldig aangebracht en vormt samen met de volgende buissegmenten een robuuste funderingspaal die reikt tot de gewenste diepte. Deze palen zijn ideaal voor plaatsen met een beperkte ruimte en waar traditionele heitechnieken niet mogelijk zijn.

De geschroefde stalen buispalen worden in de grond gedraaid met geavanceerde machines die speciaal zijn ontworpen voor beperkte werkhoogte.

Deze machines kunnen palen van verschillende diameters en lengtes hanteren, afhankelijk van de vereisten van de constructie en de diepte van de ondergrond. De techniek is trillingvrij, waardoor er geen risico is op schade aan het bestaande gebouw.

Voordelen van geschroefde stalen buispalen

Minimale geluidsoverlast en trillingen:

Zeer geschikt voor werk in dichtbevolkte gebieden of nabij gevoelige structuren.

Flexibiliteit in beperkte ruimtes:

Kan worden geïnstalleerd waar grotere machines niet kunnen komen.

Efficiëntie:

Sneller dan traditionele methodes met minder verstoring van de omgeving.

Duurzaamheid:

Biedt een langdurige oplossing die de integriteit van de fundering ondersteunt.

Technische uitvoering

De palen worden geplaatst door de grond te schroeven met een casing draaipaal, wat een continu proces van schroeven, lassen en beton storten omvat. Dit garandeert dat de fundering stevig en veilig is.

Het beton wordt verdiept gestort binnen de stalen behuizing, wat extra stevigheid geeft. De wapening wordt aangebracht binnen elke paal om de structurele integriteit te verhogen.

Toepassingen en projecten

SIN heeft met succes geschroefde stalen buispalen geïnstalleerd in tal van projecten, waaronder de renovatie van historische gebouwen, uitbreidingen van nieuwe betonvloeren in bestaande structuren, en zelfs in nieuwbouwprojecten waar de ruimte en toegankelijkheid beperkt waren.

Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de specifieke eisen en omstandigheden van de locatie.

Conclusie

Bij Schroef Injectie Nederland begrijpen we de complexiteit van funderingswerken binnen bestaande en historische contexten. Onze geschroefde stalen buispalen bieden een technisch geavanceerde, betrouwbare en minimale invasieve oplossing die zorgt voor de duurzaamheid en stabiliteit van uw gebouw.

Kies voor SIN voor uw funderingsbehoeften en ervaar de voordelen van moderne funderingstechnieken die zijn ontworpen om te presteren en te beschermen.