Wat wij voor u kunnen betekenen

In het schilderachtige maar complexe stedelijke landschap van Amsterdam, waar historische en monumentale panden de straten sieren, is een solide fundering meer dan essentieel; het is het hart van elk gebouw.

Helaas is de realiteit dat veel van deze oude gloriën lijden onder een slechte fundering, wat de noodzaak van vakkundig funderingsherstel in Amsterdam onderstreept. Ons heibedrijf, gespecialiseerd in het herstellen van oude funderingen, staat voorop in deze cruciale missie.

Nieuwe fundering

Met behulp van onze kleine maar krachtige heistellingen, die speciaal ontworpen zijn om in de krapste ruimtes te werken, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elk funderingsprobleem.

Of het nu gaat om een grachtenpand of een historisch monument, onze expertise in het aanleggen van een nieuwe fundering zorgt ervoor dat elk pand in Amsterdam en daarbuiten een tweede leven krijgt.

Bouwtechnische bevindingen onoverkomelijk? Niet voor ons!

Onze aanpak begint altijd met een grondig funderingsonderzoek, waarbij bouwkundige keuringen een cruciale rol spelen. De bouwkundige bevindingen kunnen soms onoverkomelijk lijken, maar met onze ervaring en techniek weten we altijd een weg te vinden.

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren is de eerste stap naar de oplossing, geleid door onze deskundige bouwkundig adviseur, die de werkelijke staat van de bestaande fundering onthult en de noodzaak voor funderingsherstel bepaalt.

Bouwkundige keuring

Het belang van een grondige bouwkundige keuring kan niet genoeg benadrukt worden. Het biedt niet alleen een duidelijk beeld van de staat van de fundering, maar ook van de eventuele verbouwing die volgt. Met een verwachten kostenplaatje in de hand, kunnen pandeigenaren beter beslissingen maken over de financiering en uitvoering van het funderingsherstel.

Onze bouwkundige keuringen onthullen allerlei oude sporen die van essentieel belang zijn voor de juiste aanpak en het succes van de herstelwerkzaamheden.

Slechte fundering

Een slechte fundering is vaak het gevolg van meerdere oorzaken, van natuurlijke verzakking tot vervuilde grond. Ons team heeft meerdere keren ingeschakeld geweest door de Gemeente Amsterdam en talloze particulieren, waaronder Fred Tokkie, die na ernstige vochtproblemen en de constatering van een enorm geholpen kelder, onze expertise inriep.

Elk project is uniek, en onze technieken variëren van het verstevigen van kelders tot het volledig vernieuwen van de fundering, altijd met het essentieel belang van het pand en zijn bewoners in gedachten.

Funderingsherstel

Het herstellen van funderingen, vooral in een stad als Amsterdam met zijn specifieke ondergrond en bouwregelgeving, vereist een diepgaande kennis van funderingstechnieken en een nauwe samenwerking met de gemeente, de verkopend makelaar, en niet te vergeten de klant zelf.

Ons bedrijf biedt niet alleen onafhankelijk funderingsadvies maar voert ook alle noodzakelijke metingen, keuringen, en de uiteindelijke uitvoering uit. Van de eerste inspectie tot het aanleggen van een kelderbak of het compleet vernieuwen van de fundering, onze expertise garandeert een veilig en duurzaam resultaat.