Funderingsadvies

Funderingsadvies

Funderingsadviezen zijn nodig om te bepalen welke paaldiameter op welke diepte de juiste draagkracht word gegenereerd. Op deze wijze word er niet onder maar ook niet over gedimensioneerd en betaald met voor wat er nodig is.

Omdat in grote delen van Nederland direct beneden het maaiveld een voldoende draagkrachtige grondlaag ontbreekt moeten veel bouwwerken voorzien worden van een paalfundering. Er zijn veel paalsystemen beschikbaar waardoor goed gekeken dient te worden in welke omstandigheden er gebouwd wordt en met welke voorwaarden.

Onze adviseurs zijn op de hoogte over de werking en de voor- en nadelen van de diverse paalfunderingen. Zij adviseren u welk paaltype het beste gebruikt kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met theoretische en praktische aspecten en uitvoeringszaken. Zij maken hier ook een zogenaamd paaldraagvermogen berekening voor.

Wilt u meer weten over funderingen en funderingsadvies neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact

S.I.N. Schroef Injectie Nederland B.V. is een jong dynamisch bedrijf met veel ervaring in deze branche. Wij zijn VCA en TCVT gecertificeerd. Daarbij staat service bij ons 24/7 voorop!

Wil je meer informatie hebben bel dan met 06 8182 6398 of neem contact op middels het contactformulier